Túró! Túró!

"- Hát, igen, a kém - mondta bosszúsan az igazgató. - Három nappal ezelőtt jönnek be a dolgozóink, s látják, hogy ott ül a kém, és issza a tejet. El akarták fogni, de elfutott, és bevette magát a túróba. ... - Mi is esszük a túrót - mondta Majorov, és elmosolyodott." V. Popov: Eset a tejüzemben (1978), Szilágyi Ákos szerk.: Befejezetlen forradalom (1987)

Őszinte tisztelettel

Túró

túró_1_négyzet_200.jpg

© turotneked.blog

A szövegszerű egyezés más művekben megjelent, elhangzott szövegekkel kizárólag a véletlen műve. A más forrásból származó részeket jelöltük.

Az itt megjelent szövegek a forrás feltüntetésével idézhetők.

Levélcímünk: turotnekunk@gmail.com

 

2021.08.12. 08:17 Go East!

Közéleti kínlexikon XI.

Címkék: politika közélet humor hülyeség

B

Borkai A Magyarországon méltán világhírű nemzeti szőlő- és borkultúra további népszerűsítésére bevezetett kabalafigura-páros. Eredeti változata a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER, lásd ott) elitjének magasabb igényeit kielégítő hátultöltős alakzat, amely az új magyar 1 eurós érme hátoldalán is szerepel majd nemzeti szimbólumként. A könnyebben érthető elöltöltős, ún. SzIP(Szopatás-In-Progress)-változat a NER rajongói számára készül.

A márkanév nemzetközi tudatosítása érdekében a magyar állam által a nemzeti tőkés osztály jachtjai számára vásárolt Adriai-tengeri kikötő a bécsi Ferenc József rakpart (Franz-Josefs-Kai) mintájára 2019. október 13-án a Bor-Kai nevet vette fel.

N

Nerküled A nemzeti oligarchák új himnusza, 2017-ben a YouTube leghallgatottabb magyar dala. Legismertebb sorait korábbi zeneművekből kölcsönözte: a "Nerküled mit ér az élet, nerküled mit érek én?" és a "Nem tudok élni nerküled, engedd, hogy élhessek veled!" népszerű könnyűzenei slágerekben, a "Semmik vagyunk, s minden leszünk!" pedig eredetileg egy munkásmozgalmi indulóban fordult elő. A világ legismertebb férfipotenciál-növelő szere, a Viagra gyártója is érdeklődik már a dal iránt, mert erre állítólag minden férfi nemi szerv feláll.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://turotneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5015307256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása